درصحن: یک نماینده مجلس می گوید حکم جلب «سیروس ناصرى» عضو تیم مذاکره کننده هسته اى در دوران ریاست جمهورى خاتمى به اتهام جاسوسی صادر شده است. حسینعلی حاجی دلیگان نماینده شاهین شهر در مجلس در گفتگو با شبکه خبر گفت «که سیروس ناصری تابعیت انگلیسى دارد و هم اکنون تحت تعقیب است.»

حاجی دلیگانی با اشاره به اینکه ۱۰ نفر در ارتباط با بحث نفوذ بازداشت شده‌اند، برخی مشاوران تیم مذاکراه کننده ایرانى در توافق هسته ای همچون دری اصفهانی مشاور رئیس کل بانک مرکزی را به «داشتن تابعیت دو گانه و مشورت دادن به طرف های مقابل ایران در مذاکرات هسته ای» متهم کرد.

در همین ارتباط رحمت الله نوروزى نماینده مجلس در اظهار نظرى در مورد مسئولین و مدیران دو تابعیتى می‌گوید :«این افراد پیر و پاتال که دل در گرو کشورهاى خارجى دارند، در این مملکت چه مى خواهند.»
روز گذشته با راى نمایندگان مجلس، تقاضای تحقیق و تفحص از مسئولین دو تابعیتی در دستور کار مجلس قرار گرفت. این بحث‌ها در حالى مطرح مى‌شود که وزیر اطلاعات ١٠ آبان ۱۳۹۵ گفته بود «هیچ مسئول دو تابعیتی نداریم. فقط یک مدیر دو تابعیتی داشتیم که از سمت خود استعفا داده است.» محمود علوى مطرح شدن بحث دو تابعیتى ها را یکى از سناریوهاى مخالفین براى تضعیف دولت دانست